Solcellepuljen har givet travlhed hos KlimaEnergi

Muligheden for søge om forhøjet tilskud på 0,42 kr. har givet travlhed hos KlimaEnergi A/S. I vores showroom i Egtved, på mails og på telefonerne har der været forrygende travlt. Hos KlimaEnergi hilser vi interessen for solceller meget velkommen.

TV-SYD-KlimaEnergi-Wellmore-Energi
Se artikel og interview med Alex Pedersen hos TV SYD>

Solceller en god investering også uden støtte

Alex Pedersen direktør for KlimaEnergi A/S udtaler, at optimismen for solceller er tiltrængt efter 2 år hvor den politiske håndtering af hele solcelleområdet har øget forvirringen og gjort investeringen i solceller uigennemskuelige. De forskellige politiske udmeldinger om støtteordninger og solcelleregler har skabt så meget uro, at interessen for solceller næsten har været helt kortsluttet, og det på trods af at solceller for rigtig mange er en god investering, også uden støtte! Men det kræver selvfølgelig at løsningen dimensioneres rigtigt.

Optimisme til solceller efter frigivelse af solcellepuljen

Siden 11. februar hvor rammerne for ansøgningen blev frigivet har KlimaEnergi billedligt talt været ramt af en tsunami af spørgsmål og optimisme for solceller. Vores dygtige medarbejdere og håndplukkede samarbejdspartnere har den sidste måned haft rigtig mange overarbejdstimer og gjort en superflot indsats for at rådgive boligejere om solceller, solcellepulje og solcelleregler, dimensionering, anlægstyper, arkitektonisk ynde, økonomi og meget mere som for udenforstående kan være en jungle at forstå og navigere i, men som jo netop er det vi kan og gerne vil hjælpe med hos KlimaEnergi A/S, konkluderer Alex Pedersen.

16. marts aflevering af ansøgninger til solcellepuljen hos EnergiNet

16. marts kulminerede den seneste månedes travlhed med aflevering af 200 ansøgninger fra KlimaEnergi’s kunder til solcellepuljen. Ingen tvivl om, at for mange af disse kunder, vil muligheden for at opnå 1,02 kr i tilskud gøre en forskel på privatøkonomiens bundlinje fortæller Alex Pedersen, men når dette er sagt, så har vi også rigtig mange kunder som fortæller at de kan se at solcelleinvesteringen sagtens kan betale sig, også hvis de ikke får del i tilskuddet.

Politisk håndtering er problematisk for omstilling til grøn energi

Det er dog ærgerligt at solceller, som er en grøn miljø venlig investering, de sidste 2 år er blevet bremset af politisk forvirring. Dette har desværre resulteret i, at mange kollegaer i branchen er forsvundet fordi de har været nødsaget til at afvikle deres forretning eller er gået konkurs, og dermed er jobs og kompetencer forsvundet. En pardoksal udvikling, set i lyset af Regeringens mål om et Danmark uafhængigt af fossile brændsler i 2050.

KlimaEnergi A/S efterlyser faste regler for for fremtiden

KlimaEnergi vil gerne bidrage til regerings målsætning for 2050 og i forbindelse med ansøgningen til solcellepuljen efterlyste Alex Pedersen derfor også faste regler og betingelser for solcellebrancen, således at der kan blive udviklet en sund grøn solcelle industri.

TV2-KlimaEnergi-Wellmore-Energi
Se TV2 artikel og interview med Alex Pedersen hos EnergiNet 16. marts>

Tilskud har ikke stor betydning for investering i solceller

Muligheden for at opnå tilskud til et solcelleanlæg har øget interessen for solceller eksplosivt den seneste måned. Reelt gør tilskuddet dog ikke den store forskel, for solceller vil for mange private være er en rigtig god investering hvis det dimensioneres rigtigt.

Glade kunder er det vigtigste for KlimaEnergi

Hvis vi hos KlimaEnergi vurderer at solceller ikke betaler sig, eller ikke vil vil klæde boligen, så er vi ærlige og siger det til kunden, slår Alex Pedersen fast. Fordi det betyder langt mere for os at have tilfredse kunder, end utilfredse kunder som efter en periode ærgre sig over det solcelleanlæg de har købt, konstaterer Alex Pedersen.

Se alle vores solcelle løsninger her