Solceller fra KlimaEnergi forsyner ny hal i Egtved med strøm

Solceller-Egtved-sportshal

Når Egtveds nye idræts- og multicenter står endelig færdigt senere på året vil det være solcelleanlæg fra KlimaEnergi A/S, der forsyner hallen med strøm i dagtimerne. Der er tale om et solcelleanlæg på 24 kW med polykrystallinske paneler, som bliver placeret fladt på hallens tag.

Solcelleanlæg sikrer bæredygtighed
I udviklingen af den nye Egtvedhal har der været fokus på bæredygtighed. Således har der været fokus på energioptimering i hele bygge processen.  Solcelleanlægget fra KlimaEnergi er en vigtig del af energiberegningen og er derfor uundværligt for Hallen.

Det nye idræts- og multicenter skal være det lokale samlingspunkt, hvor der gives mulighed for afvikling af sports- og kulturarrangementer, og hvor humør, glæde og socialt samvær vægtes lige så højt som konkurrencemomentet.

Deltag i opførelsen af den nye hal
For at understrege hallens lokale forankring har du mulighed for at give et særligt bidrag til opførelsen af den nye Egtvedhal. Det sker ved at ”købe en mursten” med eksempelvis dit firmanavn påskrevet. Således kan man sætte sit eget historiske aftryk, som samtidigt vidner om den lokale opbakning til, at den nye Egtved hal er blevet en realitet.