Spar 5000 kr om året – 5 gode råd til at spare på energien

Udover at skifte til vedvarende energi, så kan du med små justeringer i dagligdagen minimere dit CO2 forbrug og spare på energien samtidig med du kvit og frit får flere kroner i pengepungen. De mange små justeringer bliver faktisk til omkring Kr. 5000,-  som du garanteret hellere vil bruge på noget andet.

Se hvor nemt du sparer Kr 5000,- her:

 

 

 

Vedvarende besparelser på el og varme

Hos Danmarks Energicenter har vi stor erfaring med flere typer af vedvarende energi, som solceller og varmepumper og vi er står altid til rådighed med rådgivning, så du får netop det, der passer til dit hus og dit forbrug.

Der er i Danmark en stadig stigende interesse for solceller og der er også flere og flere, der vælger at få deres eget solcelleanlæg og blive selvforsynende. Det der tiltaler de fleste er, at når anlægget først er betalt, så har man gratis strøm og med de tilskudsordninger, der er gældende lige nu, så er det også en særdeles god investering.

Varmepumper er også ved at være meget udbredte, som et alternativ til det gamle olie- eller gasfyr. Her får du en opvarmningsform, som koster under det halve af opvarmning med enten olie eller gas. Hos KlimaEnergi-energi kan du få en varmepumpe finansieret, så du faktisk kan bruge de penge, som du sparer på at betale af på varmepumpen.