Status om ansøgninger til solcellepuljen

Solceller_Bredsten_18_paneler

Ansøgning til solcellepuljen blev skudt igang 16. marts og på slaget 10 indleverede KlimaEnergi 200 ansøgninger hos EnergiNet for vore kunder til solcellepuljen på den forhøjede sats på 42 øre.

Stor chance for tilskud

Sidste nyt fra EnergiNet er, at hvis du er en af de kunder som KlimaEnergi ansøgte for på åbningsdagen for solcellepuljen den 16. marts 2015, så er chancen for at du får del i solcellepuljen stor.

Tilsagn eller afslag efter påske

EnergiNet arbejder i øjeblikket på højtryk for at fintælle og gennemtjekke de indkomne ansøgninger. Var du en af dem KlimaEnergi ansøgte for 16. marts, så vil du allerede inden for 2 uger efter påske få besked fra EnergiNet om du har fået del i solcellepuljen.

Ansøgninger til 2. pulje

Ansøgninger til den private pulje som reelt udløber 31. maj og som er ansøgt efter 16. marts bliver behandlet hurtigst muligt. Skulle man ikke komme med i den private pulje, så står man imidlertid forrest i køen til at få del i puljerne til lejeboliger, boligforeninger og solcellelav. EnergiNet’s opgørelse viser nemlig at interessen har været meget lav for at søge om tilskud til lejeboliger, boligforeninger og solcellelav, og derfor vil private til efteråret få mulighed for at søge du ubrugte puljer.

Læs mere:

Tæt på alle private solcelleanlæg kan få støtte