Omfattende vandskade efter storm hos KlimaEnergi

Skade i tag skyld i vandskade

Som en følgeskade af storm har KlimaEnergi fået massiv vandskade. Først rev stormen Allan i oktober en stor flade tag af hos KlimaEnergi og der ud over blæste der også store dele af facadebeklædningen ned. Hurtigt fik vi taget dækket af og der skulle så nyt tag på i december. Som bekendt blev Danmark derefter ramt af stormen Bodil, og på trods af at KlimaEnergi ikke denne gang blev ramt udover at den midlertidige tagafdækningen skulle justeres, gjorde det ikke ligefrem situationen nemmere fordi håndværkerne havde ufattelig travlt både med at udbedre stormskader men også med at udføre arbejde der kunne komme ind under håndværkerfradraget inden 31.12.2013.

Meget nedbør mellem jul og nytår har forårsaget store skader

En kombination af rigtig meget nedbør mellem jul og nytår og dårlige vindforhold har resulteret i at der er trængt utrolig meget vand ind og derfor er store dele af vores kontor-, kantine-, og lagerfaciliteter så medtagede at vi straks har været nødsaget til at rykke ud af disse for at udbedre skaderne.

Nye kontorfaciliteter etableret på under 3 dage

Det var noget af et chok at komme tilbage til efter jul og nytåret fortæller Direktør Alex Pedersen. Der var områder hos KlimaEnergi som sejlede af vand og det lugtede også virkelig fælt, så skimmelsvamp var allerede ved at etablere sig, og her er jeg imponeret af personale og hele teamet af håndværkernes fleksibilitet og ihærdighed.
Mandag eftermiddag i denne uge havde vi en plan klar for etablering af midlertidige kontorfaciliteter mens udbedring af de omfattende skader står på de næste 2-3 måneder, og allerede i går torsdag eftermiddag den 9. januar var personale hvis kontorer var ramt af vandskade på plads i nye kontorer. På mindre end 3 dage er der således etableret nye faciliteter, og det er da fantastisk konstatere Alex Pedersen.

Bøvl men godt tilfreds når alt kommer til alt

KlimaEnergis kunder har derfor ikke mærket meget til, at vi de sidste dage har været lidt presset rådgivnings- og salgsmæssigt fordi personalet har været husvilde på grund af manglende kontorfaciliteter, strøm osv. men Alex Pedersen konkludere at på trods af det bøvl sådan en vandskade har vi fået det bedste ud af situationen, og får nu samtidig med udbedring af skaderne også lavet noget ombygning som i længe har været på tegnebordet, men som har ladet vente på sig på grund af travlhed med mange andre spændende projekter.