Om KlimaEnergi:

Det er KlimaEnergi A/S:

VISION:

KlimaEnergi bidrager til den grønne omstilling, ved at integrere eksisterende/udvalgte solcelle teknologier i kundetilpassede energiløsninger

MISSION:

KlimaEnergi leverer solcelle løsninger og serviceydelser, til alle der har et ønske om grøn energi og sund økonomi.

Ejerlederne: Alex og Charlotte Pedersen

 

Tryghed i hele solcelleanlæggets levetid

KlimaEnergi A/S håndterer alle funktioner omkring beregninger, montage, ansøgninger, installation og ikke mindst servicering af solcelleanlæg, potentielt i hele solcelleanlæggets levetid. Alle disse funktioner varetages af vor egen faste medarbejderstab. Derfor kan du, som både erhvervskunde og privat, være helt sikker på, at du får værdi for pengene, når du vælger at investere i et solcelleanlæg fra KlimaEnergi A/S.

Hvem er vi ?

KlimaEnergi A/S er en del af M5 Holding gruppen. Vi beskæftiger knap 20 mennesker. Vi er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger. Dette er hovedårsagen til, at både Syd Energi, Ewii Energi og Aura Energi har valgt os som deres foretrukne solcellepartner. Vores ekspertise omfatter solcelleanlæg både med og uden batterier. KlimaEnergi A/S er medlem af Dansk solcelleforening og deltager aktivt i bestyrelsen.

KlimaEnergi A/S ejes 100 % af Alex og Charlotte Pedersen.

Historie

KlimaEnergi A/S er stiftet med 2 millioner i egenkapital i 2015. Vi er en direkte videreførsel af Wellmore A/S energiafdelingen. Samme mennesker, samme lokaler, samme alting , nu 100% koncentreret om solceller og født med særdeles solid økonomi. Vi  var blandt pionererne indenfor solceller. Det første anlæg blev monteret af Wellmore A/S i 2006, og vi har pr. 1-02-2019 leveret og monteret mere end 4600 solcelleanlæg til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi har haft troen på solceller som vedvarende og rentabel energikilde siden branchens spæde start i Danmark. Det har givet os solid erfaring. Vi har prøvet mange muligheder og kan i dag tilbyde de bedste løsninger på samtlige typer af solcelleanlæg.

Kontakt os for en uforpligtende snak om mulighederne