KlimaEnergi A/S

KlimaEnergi-Charlotte-Alex

Alex og Charlotte Pedersen 

Solcelle-energiløsninger til private, erhverv og offentlige institutioner

KlimaEnergi A/S er en del af M5 Holding gruppen. Vi beskæftiger knap 20 mennesker, vi er heldige at have branchens dygtigste team af specialister, som koncentrerer sig 100% om solcelle-energiløsninger. Dette er hovedårsagen til, at både Syd Energi, Ewii Energi og Aura Energi har valgt os som deres foretrukne solcellepartner. Vores ekspertise omfatter solcelleanlæg både med og uden batterier. KlimaEnergi A/S er medlem af Dansk solcelleforening og deltager aktivt i bestyrelsen.

KlimaEnergi A/S ejes 100 % af Alex og Charlotte Pedersen.

Historie

KlimaEnergi A/S er stiftet med 2 millioner i egenkapital i 2015. Vi er en direkte videreførsel af Wellmore A/S energiafdelingen. Samme mennesker, samme lokaler, samme alting , nu 100% koncentreret om solceller og født med særdeles solid økonomi. Vi  var blandt pionererne indenfor solceller. Det første anlæg blev monteret af Wellmore A/S i 2006, og vi har pr. 1-11-2017 leveret og monteret mere end 4200 solcelleanlæg til private, erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner.

Vi har har haft troen på solceller som vedvarende og rentabel energikilde siden branchens spæde start i Danmark. Det har givet os solid erfaring. Vi har prøvet mange muligheder og kan i dag tilbyde de bedste løsninger på samtlige typer af solcelleanlæg.