Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse

Grøn energi til landbrug

Er du vores næste succeshistorie?

Invester i solenergi til dit landbrug

Ønsker du at reducere energiomkostningerne og mindske din miljøpåvirkning ved at generere din egen vedvarende energi fra solen?

Med et solcelleanlæg kan du generere din helt egen vedvarende strøm fra solens energi. Landbrugsvirksomheder har ofte store uudnyttede tagflader eller jord, der med fordel kan benyttes til egenproduktion af strøm i jagten på lavere elregninger og grønnere profil.

Kære Landmand


Er du er på udkig efter en bæredygtig og økonomisk måde at producere energi til dit landbrug på, så er solenergi det bedste valg for dig.

Vi er stolte af at hjælpe landmænd med at tage skridt mod en mere bæredygtig fremtid.

Hvorfor skal du vælge solenergi som landmand?

Investering i solenergi kan give en god økonmisk tilbagebetaling over tid. Ikke alene kan du spare på dine energiregninger, men du kan også drage fordel af skatteincitamenter og tilskud til vedvarende energi.
Solenergi vil give dig en mere miljøvenlig drift. Solenergi er en vedvarende energikilde, og ved at producere din egen energi kan du bidrage til at reducere behovet for fossile brændstoffer

Solcelleanlæg til landmænd

Solenergi giver dig en stabil og pålidelig strømforsyning, selv i områder med dårlig strømnet eller udfordringer med strømnettet.
Anlæg kræver minimal vedligeholdelse og har en lang levetid. Når de først er installeret, vil du have adgang til en pålidelig og vedvarende strøm i årtier fremover.

Kontakt os her:

Tidligere projekter

 • Referencer og udtalelser fra landmænd  200 kWp solcelleanlæg på Langeland

  540 solceller, samlet 200 kWp solcelleanlæg hjælper med varmen på Langeland. Anlægget er monteret i September 2020.
 • Referencer og udtalelser fra landmænd  200 kWp solcelleanlæg på Djursland

  En fremtids orienteret landmand på Djursland har investeret i et 200 kWp solcelleanlæg opført på en svinestald, som ønskede at mindske sit CO2-aftryk. Grisene kan glæde sig over at deres ventilationsanlæg kører på CO2 fri strøm i dagtimerne. Der vil blive produceret ca. 215.000 kWh årligt og CO2 besparelser er på ca. 90.000 p.a.
 • Referencer og udtalelser fra landmænd  216 kWp solcelleanlæg i Jordup

  Solpaneler sikrer staldens strømforsyning med en strømproduktion på 220.000 kWh årligt, og en CO2 besparelse på ca. 120.000 kg.
 • Referencer og udtalelser fra landmænd  Solcelleanlæg i Hedensted

  Landbrugsvirksomheder har ofte store uudnyttede tagflader, der med fordel kan benyttes til egenproduktion af strøm i jagten på b.la. lavere elregninger, øget konkurrencedygtighed og grønnere profit.
 • Referencer og udtalelser fra landmænd  100 kWp solcelleanlæg i Viborg

  Det jordmonterede solcelleanlæg ved Viborg Vand vil årligt producere ca. 110.000 kWh CO2-fri el og dermed spare vor fælles klode for intet mindre end 45.000 kg CO2 pr. år! Et flot og betydeligt lettere klimamæssigt aftryk.
 • Referencer og udtalelser fra landmænd  100 kWp solcelleanlæg i Århus

  Ejeren af dette nye 100 kW-anlæg i Århusområdet har en egenproduktion af el på ca. 90.000 kWh årlig? Det svarer til en reduktion af CO2-udledningen på 50 tons om året.

Mød landmanden Carsten


Mød Carsten - En af vores mange succeshistorier inden for landbrugsbranchen.

Carsten var træt af de høje elregninger, som hans landbrug krævede, så han besluttede sig for at tage skridtet og investere i et solcelleanlæg fra KlimaEnergi.

Vi hjalp Carsten med alt lige fra planlægning og design til installation, og nu nyder han godt af ren og bæredygtig energi til en brøkdel af prisen på traditionel el.


Bliv inspireret og se Carstens grønne udvikling i videoen
Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down