SolaX: Lithiumbatterier m. intelligent lagring

Solax Hybrid Logo

 

Solenergi lagret på Lithiumbatterier både dag og nat

10 års fabriksgaranti på både Inverter og Batteri

SolaX er hybrid-solcelleanlæg med lithiumbatterilager og intelligent batterilagring. Et hybrid-solcelleanlæg fra SolaX er løsningen, hvis du ønsker det mest slidstærke solcelleanlæg, med en god anlægsøkonomi og maksimeret egetforbrug.

Med de i 2017-18 gældende afregningsregler for solcellestrøm, handler det om at maksimere sit egetforbrug af strømmen fra solcelleanlægget. Økonomien i et privat solcelleanlæg er enkel: Jo mere af solcellestrømmen, der forbruges i huset, desto støtte er besparelsen. Med SolaX anlægget får du mulighed for at anvende solcellestrøm i alle døgnets timer og dermed maksimere din besparelse. Læs mere nedenfor:


Solax-Power-Princippet

Princippet:

How it works

sådan virker hybridsolcelleanlæg

 (klik på billedet og se video)

 

Solen kommer på arbejde fra morgenstunden, og den producerede el starter med at dække husets forbrug (kaffemaskine, opvaskemaskine etc.). Når dette forbrug er dækket af solenergien, ledes den overskydende elproduktion til batterierne. På denne måde dækkes husets “egetforbrug” og lithiumbatterierne oplades samtidigt. Når solen er gået ned, sørger den intelligente SolaX inverter for at huset anvender strømmen fra batterierne så længe, der er noget at tage af. Når (hvis) batterierne løber tør, trækker huset strøm fra el-nettet som altid. Det handler med andre ord om at dimensionere solcelleanlæg og batterikapacitet så godt som muligt i forhold til det forventede forbrug.

Komplet SolaX anlæg SolaX hybridinverter-modeller SK-TL (SU)  3 – 10 kW. Op til 3,7 kW er SK modellerne til en fase. Fra 6 kW og op, er det trefasede enheder.  se datablad for SK-TL (SU) singel fase her 

Gratis online Xcloud overvågning

SolaX gør overvågningen enkel: indbygget WIFI, 3G eller Internet  i alle SK invertere og i SolaX Box sikrer enkel og hurtig adgang med Iphone eller Android , data uploades i realtime til Xcloud.WiFi-Monitoring Xcloud er SolaX egen server og tilbyder gratis overvågning af dit SolaX anlæg i hele anlæggets levetid.

X clouds datablade dansk

KlimaEnergi A/S er importør og servicepartner for SolaX i Danmark , vi har lavet disse forslag til anlægstyper : klik her