Prøv vores solcelleberegner

En grøn  begyndelse

Start dit grønne eventyr med det rigtige batteri.
Gå på opdagelse
Batterier i
særklasse
Mere end blot traditionelle batterier.
Mere end bare energi.
Hos os handler det ikke bare om solenergi; det handler om at levere produkter, der står distancen og leverer resultater. Vi er forpligtede til at tilbyde solcelleløsninger, der skiller sig ud med deres præstation og holdbarhed. Uanset om det er til dit hjem, virksomhed eller et større projekt, kan du stole på, at vores batterier leverer den pålidelige kvalitet, du fortjener.

Hvorfor skal jeg tilvælge et batteri?

Vores batterier arbejder i harmoni med dine solceller, hvilket giver dig mulighed for at lagre overskydende energi og bruge den, når du har mest brug for det. Gør din energiforsyning mere fleksibel, bæredygtig og omkostningseffektiv

SolaX batterier

SolaX's batterisystem integreres problemfrit med deres Hybrid inverter og byder på unik batteriteknologi, en sikker LiFePO4 batteritype og high-performance processorer.

SolaX har et modulært design og batterierne kan gulvmonteres, hvilket sikrer stabil drift.

Systemet forhindrer overudladning af batteriet, og har en IP65-rating der muliggør fjernfejldiagnose og inkluderer flere kommunikationsgrænseflader, en lang levetid og sikkerhedscertificeringer der giver det en betroet løsning.
Solax Master Batteri 5,8 kWh
Solax Triple Power er et master batteri på 5,8 kWh, der er propfyldt med den nyeste teknologi og har smarte kontrolfunktioner, der gør det nemt for dig. Batteriet kan kombineres med op til tre slavebatterier, så du kan få op til 23 kWh energilager.

(Hvis du har enkeltfasede systemer, kan du stadig tilføje en enkelt eller to slavebatterier).
Se datablad
Solax Slave Batteri 5,8 kWh
Solax Slave batteriet er det perfekte match til SolaX Triple Power batteriet. Hvert master batteri kan installeres med op til 3 slave-batterier i serie (afhængig af opladeren) for op til 23,2 kWh lagringskapacitet.
Se datablad
Et Alt-i-Ét System
Få det bedste ud af dit energisystem ved at kombinere vores Hybrid inverter, Matebox og Triple Power Batteriet.

Det komplette setup forener førsteklasses inverterteknologi, intelligent styring og avanceret batterilagring. Med Hybrid inverter, en Matebox og et Triple Power Batteri får du en integreret løsning, der ikke kun maksimerer effektiviteten, men også giver dig fuld kontrol over din energiproduktion og lagringskapacitet

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down