Solcelle inverter

KlimaEnergi A/S forhandler ALLE godkendte invertere på markedet i Dk. De invertere du ser på denne side er blot eksempler. Ring eller send en mail , så kontakter vi dig og løser også din Inverter-udfordring.

Plenticore hybridinvertere

En slidstærk moderne inverter, der som den eneste i sin prisklasse kan køre både med og uden batterier

Growatt invertere

Blandt de meget få fabrikanter med godkendte småinvertere. Et sikkert valg til de mindre anlæg, eksempelvis energirammeanlæg.

Kostal PIKO invertere

Et gennemprøvet valg til dit almindelige solcelleanlæg

Almindelige invertere fra Delta Solar

Slidstærke invertere til almindelige og store solcelleanlæg

 

Vigtige huskeregler, når du investerer i en inverter

Når du investerer i en inverter eller eventuelt skal udskifte den gamle inverter på dit solcelleanlæg, er det allervigtigste at sikre dig, at inverteren er på energinets positivliste. At en inverter er på positivlisten betyder kort og godt, at det bliver betydeligt nemmere at få tilladelse til at tilslutte din inverter til elnettet. Alle invertere, du ser på denne side, er selvfølgelig at finde på positivlisten.

Udover at sikre dig, at inverteren er på positivlisten, skal du selvfølgelig også sikre dig, at inverteren passer til netop dit behov og er af den rette kvalitet. Hos KlimaEnergi fører vi kun invertere af højeste kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få et solidt produkt, hvis du vælger et ovenfor. Yderligere er alle inverterne udstyret med forklaringer og produktspecifikationer, så du kan træffe det rette valg.