Solcelle inverter

Skal du snart have udskiftet din solcelle inverter? Eller er du i tvivl om hvilken inverter, der er den rette til dit solcelleanlæg? Så læs videre her.

KlimaEnergi A/S forhandler ALLE godkendte solcelle invertere på markedet i Dk. De invertere du ser på denne side er blot eksempler. Ring eller send en mail , så kontakter vi dig og løser også din Inverter-udfordring.

Blandt de meget få fabrikanter med godkendte småinvertere. Et sikkert valg til de mindre anlæg, eksempelvis energirammeanlæg. Se mere om Growatt invertere her.

Growatt 1 fasede invertere

Driftssikre og effektive invertere til de mindre solcelleanlæg fx energirammeanlæg i nye boliger og til de mindre anlæg fra tidligere nettoafregningsordning.

 


Growatt 3 fasede invertere

Kvalitets invertere til nye anlæg og til udskiftning for ældre invertere i nettoafregningsgruppe 6 “den gamle ordning” hvor anlægstørrelsen typisk er 6 kWp

 


Growatt hybrid invertere

Growatt invertere til solcelleanlæg med batterilager, er din gamle inverter gået i stykker – så kontakt os og lad os få en snak om eventuelt udvidelse af dit anlæg med et effektivt Litiumbatteri.

 


Growatt Off-Grid invertere

Off-Grid invertere kan bruges i fx kolonihavehuse, små sommerhuse og jagthytter hvor der ikke er tilsluttet elforsyning fra elværket.
Du kan med et off-grid anlæg spare den store udgift til tilslutning og etablering af stikledning – du producere din egen grønne strøm – og den er “gratis”

 


En slidstærk moderne solcelle inverter, der som den eneste i sin prisklasse kan køre både med og uden batterier

Kostal PIKO solcelle inverter

Et gennemprøvet valg til dit almindelige solcelleanlæg


Almindelige invertere fra Fronius

Fronius leverer invertere og andre solcelle komponenter af en meget høj kvalitet.

Fronius 1 fasede invertere

Fronius 3 fasede invertere

Fronius Hybrid invertere

 


 

Almindelige invertere fra Delta Solar

Slidstærke solcelle invertere til almindelige og store solcelleanlæg

 


Vigtige huskeregler, når du investerer i en solcelle inverter

Når du investerer i en inverter eller eventuelt skal udskifte den gamle inverter på dit solcelleanlæg, er det allervigtigste at sikre dig, at inverteren er på energinets positivliste. At en solcelle inverter er på positivlisten betyder kort og godt, at det bliver betydeligt nemmere at få tilladelse til at tilslutte din inverter til elnettet. Alle invertere, du ser på denne side, er selvfølgelig at finde på positivlisten.

Udover at sikre dig, at inverteren er på positivlisten, skal du selvfølgelig også sikre dig, at inverteren passer til netop dit behov og er af den rette kvalitet. Hos KlimaEnergi fører vi kun invertere af højeste kvalitet. Derfor kan du være sikker på at få et solidt produkt, hvis du vælger et ovenfor. Yderligere er alle inverterne udstyret med forklaringer og produktspecifikationer, så du kan træffe det rette valg. 

 

Kontakt KlimaEnergi om din næste solcelle inverter

Vil du vide mere om invertere og måske hvilken inverter, der passer til dig? Så kontakt os endelig og få gratis og uforpligtende ekspertrådgivning.