Prøv vores solcelleberegner

Erfaring fra salg og montage af over 9000 solcelleanlæg siden 2006. 

KlimaEnergi A/S har i samspil med vore samarbejdspartnere sammensat det stærkeste koncept på markedet for solcelleanlæg til erhverv. Vores fokus er at tilbyde den bedste kombination af pris og kvalitet, så jeres solcelleinvestering uden unødigt bøvl vil forrente sig så hurtigt som muligt.

KlimaEnergi tilbyder færdigmonteret, tilsluttet og monitoreret solcelleanlæg, og vi har leveret erhvervsanlæg i hele landet. Se et udpluk af vores referencer nedenfor.

Kontakt os

Solcelleanlæg til erhverv

Invester i fremtiden med et solcelleanlæg. Markante økonomiske besparelser, forbedret CSR-værdi og mindre miljøaftryk er blot nogle af fordelene ved et solcelleanlæg til erhverv.

Jordmonteret solcelleanlæg til erhverv

Invester i fremtiden med et jordmonteret solcelleanlæg. 

Oplagt til dem der ikke vel eller kan have solceller på tagene. 
Etableringen har ofte en højere pris, da det kræver et robust jernstativ til montage af solcellepanelerne. 

Til gengæld giver den jordbaserede anlæg fordele: Ubegrænset plads, mindre ller ingen gene af skygge og perfekt hældning på panelerne. 

Bliv samarbejdspartner

 • Udtalelser
  og referencer

  Dette 4,5 kWp batterianlæg er monteret i foråret 2021 ved Kim. Efter montage af solcelleanlægget har Kim udtalt:

  ”Jeg er yderst tilfreds med den tekniske sparring fra KlimaEnergi samt hele installationsforløbet af både solceller- og el-teknisk arbejde på huset. Det er vigtigt at vide, at de installationsfolk, som udfører arbejdet på anlægget, har en lang erfaring med montage på/i huse, således skader undgås eller arbejdets kvalitet er dårlig.”
 • Udtalelser
  og referencer

  10 kWp jordmonteret solcelleanlæg fra KlimaEnergi. 36 monokrystallinske paneler monteret på stativ ved en privatkunde i Vorbasse. Anlægget er et eksempel på en god løsning, hvis I ønsker jer grøn energi, men taget ikke lige passer til solceller.
 • Udtalelser
  og referencer

  Dette flotte solcelleanlæg har KlimaEnergis nordjyske montageteam monteret i forsommeren 2021. Anlægget indeholder hele 13 kWp premium-solcellepaneler og 12,75 kWh batterilager. Så kan solen bare komme an ved ved Allan og Niels Christian
 • Udtalelser
  og referencer

  Dette integrerede solcelleanlæg leverede KlimaEnergi i 2020. For at solcelleanlægget ”larmede” mindst muligt, ønskede kunden at de 26 paneler skulle monteres integreret i det glaserede tegltag. Et rigtig godt eksempel på hvor diskret et solcelleanlæg i dag kan være.
 • Udtalelser
  og referencer

  Et eksempel på et vores mest solgte solcelleanlæg, ”Danmarksanlægget”, på 6,6 kWp og med 6,5 kWh kompakt batterilager. Dette anlæg er monteret i foråret 2021 ved Dennis, der er godt tilfreds med resultatet og samarbejdet KlimaEnergi, hvortil han udtaler, at "det har været en super oplevelse fra start til slut".
 • Udtalelser
  og referencer

  12 kWp solcelleanlæg monteret i Egtvedområdet. Her har vi monteret de 66 tyndfilmspaneler øst/vest-vendt. Fordelen ved øst/vest-montagen er, at solcellernes strømproduktion strækkes over flere timer, hvilket bidrager til at øge kundens egetforbrug.
 • Udtalelser
  og referencer

  I forbindelse med etablering af et pool område. Gav dette mening at montere et solcelleanlæg. Så der kunne levere noget af det strøm der skulle bruges.

  Her lavede vi et fint anlæg der er lavet med både skyggeoptimerede solceller og som hybrid anlæg med lithium batteri. Dermed kan strømmen gemmes til senere brug, og med batteriet stiger udnyttelsesgraden af solcelleanlægget ganske betragteligt.

 • Udtalelser
  og referencer

  "I foråret 2021 besluttede jeg at anskaffe solceller. Efter at have undersøgt forskellige muligheder endte Jeg med at vælge KlimaEnergi. 
  Min oplevelse var at de svarede grundigt på alle mine spørgsmål og som uddannet stærkstrømsingeniør, så havde jeg rigeligt med spørgsmål inden jeg accepterede tilbuddet. 

  Installationen skete over 2 besøg og begge gange var det dygtige og servicemindede folk som kom ud. Har nu haft mit anlæg i 3 måneder og det har fungeret rigtig fint. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet samt ydelsen af anlægget. Kan kun anbefale KlimaEnergi til andre."
 • Udtalelser
  og referencer

  I sommeren 2021 monterede vi dette 5,1 kWp solcelleanlæg med fladt monterede solcellepaneler på tagpap.

  Her var kundens behov grønnere strøm til deres elbil.

 • Udtalelser
  og referencer

  I efteråret 2021 monterede vi i Roskilde dette flotte 6,8 kWp solcelleanlæg med 5,5 Kostal plenticore og 6,4 kWh tilpasset batteri

Solcelleanlæg til industri og erhverv

De fleste danske virksomheder, ejerforeninger og offentlige institutioner har et stort potentiale ift. at udnytte solens energi liggende på deres tage. Store tagflader og et strømforbrug, der primært ligger i dagtimerne, gør, at de fleste erhverv er som skabt til solceller.

Med et erhvervsanlæg kan der opnås en fast produktionspris på strøm ned til 20 øre pr. kWh, imens anlægget med et højt egetforbrug typisk vil tjene sig hjem på blot 5-10 år.

For at opnå den bedst mulige investering, er det dog vigtigt at anlægget dimensioneres korrekt. På baggrund af jeres aktuelle elforbrug beregner og dimensionerer vi, det optimale solcelleanlæg til jer. Derudover er vi behjælpelige med ansøgningsprocessen, varetager montagen og tilbyder serviceaftaler. Kort sagt klarer vi gerne hele processen, og sikrer at I får det mest effektive anlæg til netop jeres erhverv.

Mindre CO2-udslip og bedre CSR-værdi med solceller

Udover den økonomiske fordel ved solceller, bidrager et solcelleanlæg også til virksomhedens grønne profil. Med et solcelleanlæg sparer jeres virksomhed samfundet for ca. 0,66 kg CO2 for hver kWh solcellestrøm, I producerer. En investering i solceller viser derfor omverdenen, at jeres virksomhed kærer sig om miljøet.'

At virksomheder og erhvervsliv har et moralsk ansvar overfor samfundet ift. blandt andet miljøet, bliver stadig en mere udbredt holdning. Den grønne profil, som solcelleanlægget bidrager til, er derfor en mulighed for at brande jeres virksomhed gennem en bedre CSR-værdi. Et erhvervssolcelleanlæg er derfor ikke blot et økonomisk og miljømæssigt godt valg. Det er også en brandingmulighed, og der kan øge jeres positive omtale samt konkurrenceevne.

Typehuse/Energirammeanlæg

Med det gældende bygningsreglement er et solcelleanlæg en nødvendighed ved det meste nybyg. KlimaEnergi er fast leverandør af såkaldte energirammeanlæg til både typehusfirmaer og totalentreprenører. Ofte er energirammeanlæg relativt små solcelleanlæg i størrelsesordenen 1-3 kWp. Ved større erhvervsbyggerier er energirammeanlæg dog også relevante, og vi har i KlimaEnergi monteret flere energirammeanlæg op til 100 kWp.

En af fordelene ved energirammeanlæg er, at de kan tænkes ind i byggeprocessen allerede fra start. Derfor opnås ofte mere optimale løsninger, fordi solcelleanlægget kan integreres i det resterende projekt. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i et eller flere energirammeanlæg. Vi er altid behjælpelige, og stiller vores ekspertise til rådighed for såvel typehusfirmaer og totalentreprenører som enkelte bygherrer.

Fordele ved solcelleanlæg til virksomheder

Mindsk din CO2-belastning
Spar mange penge på din elregning
Sikr dit hjem til fremtiden
Øg husets værdi med et solcelleanlæg
Gør dig uafhængig og bliv delvist selvforsynende 
Øg din egenforbrugsandel med et batteri
crossmenuarrow-down