Prøv vores solcelleberegner

Solcelleanlæg til erhverv

Invester i fremtiden med et solcelleanlæg. Markante økonomiske besparelser, forbedret CSR-værdi og mindre miljøaftryk er blot nogle af fordelene ved et solcelleanlæg til erhverv.

Erfaring fra salg og montage af over 5000 solcelleanlæg siden 2006. Lad KlimaEnergis solide erfaring gøre forskellen i jeres solcelleprojekt.

Kontakt os
KlimaEnergi A/S har i samspil med vore samarbejdspartnere sammensat det stærkeste koncept på markedet for solcelleanlæg til erhverv. Vores fokus er at tilbyde den bedste kombination af pris og kvalitet, så jeres solcelleinvestering uden unødigt bøvl vil forrente sig så hurtigt som muligt.

KlimaEnergi tilbyder færdigmonteret, tilsluttet og monitoreret solcelleanlæg, og vi har leveret erhvervsanlæg i hele landet. Se et udpluk af vores referencer nedenfor.
 • Udtalelser
  og referencer

  200 kWp Landmand, Djursland

  200 kWp solcelleanlæg opført på en svinestald hos en landmand på Djursland, som ønskede at mindske sit CO2-aftryk. Monteret i Juni 2021.
 • Udtalelser
  og referencer

  Vejle Erhvervshavn

  Solcelleanlæg på samlet 167 kWp monteret på Vejle Erhvervshavn i forsommeren 2021. Endnu et eksempel på vores klæbeløsning, hvor solcellerne limes fladt på taget uden gennemboring af taget.
 • Udtalelser
  og referencer

  Krifa, Aarhus

  290 kWp solcelleanlæg monteret øst/vest i 2016 på Krifas hovedkontor i Aarhus. Del af solcelleanlæg på samlet 450 kWp.
 • Udtalelser
  og referencer

  215 kWp, Vejle Spildevand

  215 kWp jordmonteret solcelleanlæg. Anlægget er et godt eksempel på vores mange solcelleanlæg ved spildevandsanlæg her fra 2019 ved Vejle Spildevand.
 • Udtalelser
  og referencer

  Spejder sport

  50 KWP solcelleanlæg monteret i foråret 2021 hos Spejder Sport i Hillerød. Et eksempel på KlimaEnergis klæbeløsning, hvor panelerne limes på, og I undgår gennemboring af taget.
 • Udtalelser
  og referencer

  Midtlangelands Fjernvarme, 200 kWp

  540 solcellepaneler, samlet 200 kWp solcelleanlæg hjælper med varmen på Langeland. Monteret i september 2020.
 • Udtalelser
  og referencer

  Nykredit Taastrup 180 kWp

  180 kWp solcelleanlæg monteret på taget af Nykredits kontorer i Taastrup i December 2020.
 • Udtalelser
  og referencer

  Frea 144 kWp

  144 kWp solcelleanlæg monteret i foråret 2020 på sydvendt tag ved Frea Solutions i Søndersø.
 • Udtalelser
  og referencer

  Balle Musik- og Idrætsefterskole

  Et af vores første rigtig store solcelleanlæg på 240 kWp monteret ved Balle Musik- og Idrætsefterskole i 2012.
 • Udtalelser
  og referencer

  Plantorama Egå

  100 kWp solcelleanlæg monteret på sydvendt tag ved Plantorama i Egå i foråret 2018.
 • Udtalelser
  og referencer

  Industriprint A/S

  100 kWp solcelleanlæg monteret på Industriprint A/S i efteråret 2021 i Nørresundby.

Bliv forhandler / log ind her

Solcelleanlæg til industri og erhverv

De fleste danske virksomheder, ejerforeninger og offentlige institutioner har et stort potentiale ift. at udnytte solens energi liggende på deres tage. Store tagflader og et strømforbrug, der primært ligger i dagtimerne, gør, at de fleste erhverv er som skabt til solceller.

Med et erhvervsanlæg kan der opnås en fast produktionspris på strøm ned til 20 øre pr. kWh, imens anlægget med et højt egetforbrug typisk vil tjene sig hjem på blot 5-10 år.

For at opnå den bedst mulige investering, er det dog vigtigt at anlægget dimensioneres korrekt. På baggrund af jeres aktuelle elforbrug beregner og dimensionerer vi, det optimale solcelleanlæg til jer. Derudover er vi behjælpelige med ansøgningsprocessen, varetager montagen og tilbyder serviceaftaler. Kort sagt klarer vi gerne hele processen, og sikrer at I får det mest effektive anlæg til netop jeres erhverv.

Mindre CO2-udslip og bedre CSR-værdi med solceller

Udover den økonomiske fordel ved solceller, bidrager et solcelleanlæg også til virksomhedens grønne profil. Med et solcelleanlæg sparer jeres virksomhed samfundet for ca. 0,66 kg CO2 for hver kWh solcellestrøm, I producerer. En investering i solceller viser derfor omverdenen, at jeres virksomhed kærer sig om miljøet.'

At virksomheder og erhvervsliv har et moralsk ansvar overfor samfundet ift. blandt andet miljøet, bliver stadig en mere udbredt holdning. Den grønne profil, som solcelleanlægget bidrager til, er derfor en mulighed for at brande jeres virksomhed gennem en bedre CSR-værdi. Et erhvervssolcelleanlæg er derfor ikke blot et økonomisk og miljømæssigt godt valg. Det er også en brandingmulighed, og der kan øge jeres positive omtale samt konkurrenceevne.
Solcelleanlæg til erhverv er en rigtig god forretning – både for erhvervet og for klimaet. Hør Alex fortælle hvorfor i denne korte video.
Kontakt os

Typehuse/Energirammeanlæg

Med det gældende bygningsreglement er et solcelleanlæg en nødvendighed ved det meste nybyg. KlimaEnergi er fast leverandør af såkaldte energirammeanlæg til både typehusfirmaer og totalentreprenører. Ofte er energirammeanlæg relativt små solcelleanlæg i størrelsesordenen 1-3 kWp. Ved større erhvervsbyggerier er energirammeanlæg dog også relevante, og vi har i KlimaEnergi monteret flere energirammeanlæg op til 100 kWp.

En af fordelene ved energirammeanlæg er, at de kan tænkes ind i byggeprocessen allerede fra start. Derfor opnås ofte mere optimale løsninger, fordi solcelleanlægget kan integreres i det resterende projekt. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i et eller flere energirammeanlæg. Vi er altid behjælpelige, og stiller vores ekspertise til rådighed for såvel typehusfirmaer og totalentreprenører som enkelte bygherrer.
crossmenuarrow-down