B2B Login
B2B Login

Prøv vores solcelleberegner

Danmarks ældste solcelleleverandør

10-års tryghedsgaranti

+18 års erfaring og +10.000 installationer i Danmark

Start din rejse

Solcelleanlæg til erhverv

Invester i fremtiden med et solcelleanlæg. Markante økonomiske besparelser, forbedret CSR-værdi og mindre miljøaftryk er blot nogle af fordelene ved et solcelleanlæg til erhverv.

Erfaring fra salg og montage af over 10.000 solcelleanlæg siden 2006. Lad KlimaEnergis solide erfaring gøre forskellen i jeres solcelleprojekt.

Kontakt os

Lad os stå for det hele.

KlimaEnergi A/S har i samspil med vores samarbejdspartnere sammensat det stærkeste koncept på markedet for solcelleanlæg til erhverv og landbrug. Vores fokus er, at tilbyde den bedste kombination af: pris, kvalitet, serviceaftale og finansiering.  

Vi tilbyder færdigmonteret, tilsluttet og monitoreret solcelleanlæg, og vi har leveret erhvervsanlæg i hele landet. Se et udpluk af vores referencer nedenfor.

Solcelleanlæg til landmænd

Et solcelleanlæg sikrer staldens strømforsyning, og en økonomisk besparelse på strømproduktionen. 

Landbrugsvirksomheder har ofte store uunyttede tagflader eller græs, der med fordel kan benyttes til egenproduktion af strøm i jagten på bl.a. lavere elregninger, øget konkurrence dygtighed og en grønnere profil. 
 • Udtalelser & referencer

  Vejle Erhvervshavn

  Solcelleanlæg på samlet 167 kWp monteret på Vejle Erhvervshavn i forsommeren 2021. Endnu et eksempel på vores klæbeløsning, hvor solcellerne limes fladt på taget uden gennemboring af taget.
 • Udtalelser & referencer

  215 kWp, Vejle Spildevand

  215 kWp jordmonteret solcelleanlæg. Anlægget er et godt eksempel på vores mange solcelleanlæg ved spildevandsanlæg her fra 2019 ved Vejle Spildevand.

  Vejle spildvand er ansvarlig for transport og rensning af spildevand fra 30.000 hustande og en række virksomheder i Vejle kommune. Via et komplekst system ledes spildevandet til et af virskomhedens renseanlæg, hvor det bliver renset, inden det ledes tilbage til naturen. Vejle Spildevand investerer årligt 125+ mio. kr. i moderne og bæredygtige løsninger, der kan imødekomme fremtidige udfordringer.

  Vi er stolte over samarbejdet med Vejle Spildevand - sammen kæmper vi for at gøre verden til et mere bæredygtigt sted.
 • Udtalelser & referencer

  Spejder sport

  50 KWP solcelleanlæg monteret i foråret 2021 hos Spejder Sport i Hillerød. Et eksempel på KlimaEnergis klæbeløsning, hvor panelerne limes på, og I undgår gennemboring af taget.

  Spejder sport er forhandler af udstyr til friluftsliv.
 • Udtalelser & referencer

  Krifa, Aarhus

  290 kWp solcelleanlæg monteret øst/vest i 2016 på Krifas hovedkontor i Aarhus. Del af solcelleanlæg på samlet 450 kWp.

  Krifa er en af Danmarks største fagforeninger og a-kasser med sine over 185.000 medlemmer.

 • Udtalelser & referencer

  Midtlangelands Fjernvarme, 200 kWp

  540 solcellepaneler, samlet 200 kWp solcelleanlæg hjælper med varmen på Langeland. Monteret i september 2020.
 • Udtalelser & referencer

  200 kWp Landmand, Djursland

  En fremtids orienteret landmand på Djursland har investeret i et 200 kWp solcelleanlæg opført på en svinestald, som ønskede at mindske sit CO2-aftryk. Grisene ksn glæde sig over at deres ventilationsanlæg kører på CO2 fri strøm i dagtimerne. Der vil blive produceret ca. 215.000 KWH årligt og CO2 besparelsen er på ca 90.000 kg p.a.

  Monteret i Juni 2021.
 • Udtalelser & referencer

  Nykredit Taastrup 180 kWp

  180 kWp solcelleanlæg monteret på taget af Nykredits kontorer i Taastrup i December 2020.
 • Udtalelser & referencer

  Frea 144 kWp

  144 kWp solcelleanlæg monteret i foråret 2020 på sydvendt tag ved Frea Solutions i Søndersø.
 • Udtalelser & referencer

  Balle Musik- og Idrætsefterskole

  Et af vores første rigtig store solcelleanlæg på 240 kWp monteret ved Balle Musik- og Idrætsefterskole i 2012.
 • Udtalelser & referencer

  Plantorama Egå

  100 kWp solcelleanlæg monteret på sydvendt tag ved Plantorama i Egå i foråret 2018.

  I 1987 åbnede det første Plantorama-center op for verden i Egå ved Århus, og senere kom der både dyre- og boligafdeling til. Plantorama Egå er i dag Danmarks andenstørste havecenter.
 • Udtalelser & referencer

  Industriprint A/S

  100 kWp solcelleanlæg monteret på Industriprint A/S i efteråret 2021 i Nørresundby.
 • Udtalelser & referencer

  Holger Danske A/S

  Solcelleanlæg monteret på Holger Danske A/S i efteråret 2019.
 • Udtalelser & referencer

  Kaj Madsen Fjelstrup A/S

  En seriøs opgradering af både m2 og den grønne profil🌱

  Da Vognmandsfirmaet KAJ MADSEN, FJELSTRUP A/S valgte at bygge nyt hovedsæde i det attraktive industrikvarter på Venusvej i Kolding, var det ikke alene en opgradering af den fysiske plads til både medarbejdere og lastbiler, de gik efter. Også firmaets grønne retning fik en seriøs opgradering.

  Foruden varmepumper og genanvendelse af vaskevandet i vaskehallen, er den nye ejendom opført med et 200 kwp’s solcelleanlæg, som vi i KlimaEnergi er de stolte leverandører af.☀


Bliv forhandler / log ind her

Solcelleanlæg til industri og erhverv

De fleste danske virksomheder, ejerforeninger og offentlige institutioner har et stort potentiale ift. at udnytte solens energi liggende på deres tage. Store tagflader og et strømforbrug, der primært ligger i dagtimerne, gør, at de fleste erhverv er som skabt til solceller.

Med et erhvervsanlæg kan der opnås en fast produktionspris på strøm ned til 20 øre pr. kWh, imens anlægget med et højt egetforbrug typisk vil tjene sig hjem på blot 5-10 år.

For at opnå den bedst mulige investering, er det dog vigtigt at anlægget dimensioneres korrekt. På baggrund af jeres aktuelle elforbrug beregner og dimensionerer vi, det optimale solcelleanlæg til jer. Derudover er vi behjælpelige med ansøgningsprocessen, varetager montagen og tilbyder serviceaftaler. Kort sagt klarer vi gerne hele processen, og sikrer at I får det mest effektive anlæg til netop jeres erhverv.

Mindre CO2-udslip og bedre CSR-værdi med solceller

Udover den økonomiske fordel ved solceller, bidrager et solcelleanlæg også til virksomhedens grønne profil. Med et solcelleanlæg sparer jeres virksomhed samfundet for ca. 0,66 kg CO2 for hver kWh solcellestrøm, I producerer. En investering i solceller viser derfor omverdenen, at jeres virksomhed kærer sig om miljøet.'

At virksomheder og erhvervsliv har et moralsk ansvar overfor samfundet ift. blandt andet miljøet, bliver stadig en mere udbredt holdning. Den grønne profil, som solcelleanlægget bidrager til, er derfor en mulighed for at brande jeres virksomhed gennem en bedre CSR-værdi. Et erhvervssolcelleanlæg er derfor ikke blot et økonomisk og miljømæssigt godt valg. Det er også en brandingmulighed, og der kan øge jeres positive omtale samt konkurrenceevne.
Solcelleanlæg til erhverv er en rigtig god forretning – både for erhvervet og for klimaet. Hør Alex fortælle hvorfor i denne korte video.
Kontakt os

Typehuse/Energirammeanlæg

Med det gældende bygningsreglement er et solcelleanlæg en nødvendighed ved det meste nybyg. KlimaEnergi er fast leverandør af såkaldte energirammeanlæg til både typehusfirmaer og totalentreprenører. Ofte er energirammeanlæg relativt små solcelleanlæg i størrelsesordenen 1-3 kWp. Ved større erhvervsbyggerier er energirammeanlæg dog også relevante, og vi har i KlimaEnergi monteret flere energirammeanlæg op til 100 kWp.

En af fordelene ved energirammeanlæg er, at de kan tænkes ind i byggeprocessen allerede fra start. Derfor opnås ofte mere optimale løsninger, fordi solcelleanlægget kan integreres i det resterende projekt. Tøv derfor endelig ikke med at kontakte os, hvis du er interesseret i et eller flere energirammeanlæg. Vi er altid behjælpelige, og stiller vores ekspertise til rådighed for såvel typehusfirmaer og totalentreprenører som enkelte bygherrer.
Vores erfaringer viser gang på gang, at danske virksomheder kan spare mange penge ved at installere et erhvervssolcelleanlæg.
Kontakt os

Fordele ved solcelleanlæg til virksomheder 

Bedre CSR-værdi for din virksomhed
Bedre CSR-værdi for din virksomhed
Stærk grøn brandværdi for din virksomhed
Bedre energiklassificering af virksomheden
Besøg os

Åbningstider

Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

FERIE -
VI HOLDER LUKKET I UGE 29+30
GOD SOMMER!

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down