Solcelleanlæg uden batterilager

Se solcelleanlæg udstillet “live” i vores kæmpe showroom

KlimaEnergi A/S er en af de mest erfarne leverandører af solcelleanlæg på det danske marked med mere end 5.200 installerede anlæg siden 2007.

Når du handler med os kan du altid forvente en solid erfaring, den bedste service og prisgaranti.

Nedenfor ser du vores forslag til solcelleanlæg uden batterier, bemærk at disse anlæg alle evt. kan laves med HYBRID inverter. Det betyder at solcelleanlægget er forberedt til batterier.  – Se eventuelt solceller med batterilager her

All black monokrystallinske solcelleanlæg fra KlimaEnergi

Polykrystallinske solcelleanlæg

Jordbaserede Solcelleanlæg

Batterilager til dit solcelleanlæg kan være god løsning

KlimaEnergi A/S arbejder meget intenst på at udbrede batteriløsninger til solceller. Vi tror, at fremtiden ligger i lagring af solcellestrøm. Systemet er relativt enkelt: om dagen, når solen skinner, produceres en masse strøm, hvoraf en del opspares på et batteri, der er tilkoblet anlægget. Denne strøm bruges derefter om aftenen og om natten, hvor anlægget ikke producerer nogen eller tilstrækkelig strøm. Dette kaldes også for hybridsolcelleanlæg. Det rigtig interessante ved dette er, at man med dette anlæg opnår en meget høj grad af selvforsyning. Med et hybridsolcelleanlæg vil du i 8 måneder om året kunne være stort set selvforsynende med strøm – forudsat hybridsolcelleanlægget er dimensioneret rigtigt. 

Stor forskel på solceller

Når du skal anskaffe dig et solcelleanlæg, er det naturligvis mere end vigtigt, at du får det helt rigtige af slagsen.

En af de ting, som du i særlig grad bør være opmærksom på, er, at solceller kan tabe ydelse med årene. For dig betyder det, at det er en rigtig god idé at købe et anlæg, der giver dig en ydelsesgaranti. På denne måde er du garanteret den bedst mulige ydelse i de kommende år frem.

Hvis du køber solcelleanlæg her hos KlimaEnergi, kan du være helt sikker på, at du vil få den bedste løsning og et anlæg, der kan give en god og solid ydelse i mange år.

Professionel rådgivning

Inden du beslutter dig for at købe et solcelleanlæg, er det en god ide at få kyndig, professionel rådgivning omkring valg af type, da der er mange ting at være opmærksom på. Dette gælder eksempelvis solcellernes vægt, så man sikrer sig, at disse ikke har betydning for din boligs tagkonstruktion. Det gælder endvidere solcellernes ydeevne, deres virkningsgrad og meget andet.

Hos KlimaEnergi kan du rådføre dig med Danmarks mest erfarne fagfolk, så du sikrer dig, at du får den helt rigtige løsning. Vi yder altid gratis, professionel rådgivning i forbindelse med, at du skal have installeret et solcelleanlæg. Kontakt os her, vi står altid klar til at hjælpe.

Priser på opsætning af solceller

Ønsker du at få opsat solceller, er det selvfølgelig vigtigt, at du får lavet den bedst mulige løsning til en god og konkurrencedygtig pris. Hos KlimaEnergi A/S får du altid gode og særdeles konkurrencedygtige priser på montagen af dit nye solcelleanlæg. KlimaEnergi har medvirket til at montere mere end 3000 anlæg siden 2007.

Solceller i alle størrelser

Vi tilbyder store såvel som små løsninger indenfor solcelleanlæg, og du kan hos os finde netop det, som vil passe til jeres behov.

Modtag tilbud på solcelleanlæg

Kunne du tænke dig at få lavet et tilbud på et solcelleanlæg, er du naturligvis altid mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 75 55 17 00 og få en snak omkring mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige anlæg.

KlimaEnergi A/S: Solcelle nyheder

Vi har lavet et afsnit på vores hjemmeside, som bringer relevante nyheder omkring udviklingen i solcellebranchen. Der opdateres med nyheder hver uge. Se mere her