Solcelleanlæg – Solceller

Her finder du forslag til solceller inkl. priser. Vi finder sammen præcis den størrelse solcelleanlæg, der passer til dit hus og jeres elforbrug. KlimaEnergi har siden 2007 monteret mere end 3500 solcelleanlæg. Se referencer her

Vi forhandler  ALLE top brands og typer af solcelleanlæg. Vi monterer solceller på langt de fleste tagtyper også nedbygget i taget, samt fritstående på jorden.

Få mere information om eksempelvis montering, solcelletyper og anlægsstørrelser

Jinko All Black solceller med Maxim Power Optimizer 10-15 % højere ydelse 

Winaico Polykrystallin anlæg, enestående garantier, se forsikring

Tyndfilm “Elegance” solcelleanlæg

Jordbaserede Solcelleanlæg


Info om solceller

Investering i et solcelleanlæg er som udgangspunkt en rigtig god investering, uanset om man er privatperson, virksomhed, institution eller forening. Alle får mulighed for at reducere sine omkostninger til el væsentligt og samtidigt får man en vedvarende og billig energikilde. Dette fører til store besparelser hvert eneste år – og så er det ansvarligt i forhold til miljøet og fremtiden.

Montering af solceller kan være en fordelagtig investering

For dig som overvejer at få monteret et nyt solcelleanlæg, skal du vide, at der her er tale om en fremragende investering. Der er mange gode grunde til at installere et solcelleanlæg. Først og fremmest vil et solcelleanlæg være medvirkende til, at du reducerer dine udgifter til strøm væsentligt. På denne måde vil du kunne spare tusindvis af kroner på årlig basis.

Selv om det naturligvis koster noget at få monteret et nyt solcelleanlæg, er det vigtigt at huske på, at de penge man bruger på at anskaffe anlægget på sigt er givet rigtig godt ud. Der er derfor tale om en investering, der i løbet af nogle få år vil tjene sig selv hjem og mere til.

Det er desuden vigtigt at huske på, at køb af solceller er med til at øge værdien af dit hus.

Batterilager til dig solcelleanlæg kan være god løsning

KlimaEnergi A/S arbejder meget intenst på at udbrede batteriløsninger til solcelleanlæg. Vi tror at fremtiden ligger i lagring af solcelle strøm. Systemet er relativt enkelt : man laver meget strøm om dagen når solen skinner , så bruger man den “opsparede” strøm om aftenen og om natten. Næste dag starter man forfra. Dette kaldes også for hybrid solcelleanlæg. Det rigtig interessante er at man opnår en meget høj grad af selvforsyning. Man kan i 8 måneder om året være stort set selvforsynende , forudsat hybrid solcelleanlægget er dimensioneret rigtigt. Fra August 2016 har vi Lithium batterier i sortimentet. Dette billiggør driften af hybrid solcelleanlægget.

Stor forskel på solceller

Når du skal anskaffe dig et solcelleanlæg, så er det naturligvis mere end vigtigt, at du får fundet dig det helt rigtige af slagsen.

En af de ting, som du i særlig grad bør være opmærksom på, når du skal investere i et nyt solcelleanlæg er, at solceller kan tabe ydelse med årene. For dig betyder det derfor, at det er en rigtig god idé, at du sørger for at købe et anlæg, der giver dig en ydelsesgaranti, så du er garanteret den bedst mulige ydelse i de kommende år frem.

Hvis du køber solcelleanlæg her hos KlimaEnergi, så kan du være helt sikker på, at du vil få den bedste løsning og et solcelleanlæg, der kan give en god og solid ydelse i mange år.

Professionel rådgivning

Inden du beslutter dig, er det en god ide at få kyndig og professionel rådgivning omkring valg af solceller, da der er mange ting man skal være opmærksom på. Det gælder fx solcellernes vægt, så man er sikker på, at disse ikke har betydning for din boligs tagkonstruktion, solcellernes ydelsesevne, deres virkningsgrad og meget andet.

Hos KlimaEnergi kan du rådføre dig med Danmarks mest erfarne fagfolk, så du sikrer dig, at du får den helt rigtige løsning. Vi yder altid gratis professionel rådgivning i forbindelse med, at du skal have installeret et solcelleanlæg. Kontakt os her, vi står altid klar til at hjælpe.

Priser på opsætning af solceller

Ønsker du at få opsat et solcelleanlæg, så er det selvfølgelig vigtigt, at du får lavet den bedst mulige løsning til en god og konkurrencedygtig pris. Hos KlimaEnergi A/S får du altid nogle gode og særdeles konkurrencedygtige priser på montagen af dit nye solcelleanlæg. KlimaEnergi har medvirket til at montere mere end 3000 anlæg siden 2007.

Solceller i alle størrelser

Vi tilbyder store såvel som små løsninger inden for solcelleanlæg, og du kan hos os finde netop det, som vil passe til jeres behov.

Modtag tilbud på solcelleanlæg

Kunne du godt tænke dig at få lavet et tilbud på solcelleanlæg, er du naturligvis altid mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 75 55 17 00 og få en snak omkring mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig, og til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige solcelleanlæg.

KlimaEnergi A/S: Nyheder

Vi har lavet et afsnit på vores hjemmeside, som bringer relevante nyheder omkring udviklingen i solcellebranchen. Der opdateres med nyheder hver uge. Se mere her