Solceller – holdbar og driftsikker

Holdbar og driftsikker

KlimaEnergis solcelleanlæg er en holdbar og driftsikker løsning som kræver et absolut minimum af vedligeholdelse og anlægget har en forventet levetid på ikke mindre end 30 år Solceller teknologien har været gennemprøvet og testet igennem mange år og har som sådan ingen sliddele, derfor er en levetid på ikke mindre end 30 år realistisk. Alle KlimaEnergis solcelle paneler og komponenter er af bedste kvalitet, fra førende producenter verden over, og derfor ydes der en høj garanti på alle KlimaEnergi solcellepaneler og komponenter. De mange års garanti på KlimaEnergi Solcellanlæg giver tryghed for en holdbar investering i mange år frem.

Solceller

På alle KlimaEnergi Solar Black Monokrystalinske solceller yder producenten 25 års ydelses garanti. Efter 10 års drift er ydelsesgarantien 90%, efter 20 års drift er ydelsesgarantien 85% og efter 25 års drift er ydelsesgarantien 80%.

Invertere

På invertere giver producenten 5 års garanti med mulighed for at tilkøbe op til 10 år for Danfoss invertere og op 20 års garanti for Piko invertere.

Click Fit monterings beslag

Producenten yder 20 års produktgaranti på Click Fit monterings beslag.