Solceller med prisgaranti

Få et komplet solcelleanlæg fra KUN 19.500

Wellmore er leveringsdygtige i Danmarks billigste PREMIUM KVALITETS solceller. Vi har pris garanti, så finder du dem billigere andre steder, så matcher vi prisen. Det er igen en rigtig god forretning at blive sin egen elproducent, anlægsprisen er i 2013 faldet ca 15-20 % . Du får fuld værdi af den el , som du forbruger inden for 1 time OG samtidigt får du 1,30 kr pr kwh du “sælger”.
D kan også fratrække montage omkostninger i skatten i 2014. Tilsammen giver det en tilbagebetalings tid på investeringen på ca 8-10 år.

Det siger vores kunder om os:

Har købt et 6 Kw solcelleanlæg ved Wellmore. I gennem hele processen har de været meget hjælpsomme, både med rådgivning, gode råd og hjælp til mine mange spørgsmål. Alt er kørt efter planen, pris, levering, service m.m.

Jeg monterede selv solcellerne på taget, det var i uge 7. Mandag i uge 7 modtager jeg en SMS fra en ansat som er på skiferie, ved de mindste problemer, skal jeg bare ringe til ham på hans mobil, det er da service der vil noget. Solceller, beslag m.m. var helt i sort så det passede perfekt til mit sorte tag.

jeg er helt tilfreds med min handel med Wellmore, og kan kun give min varmeste anbefalinger.

– Leif, Oksbøl

En rigtig god handelsoplevelse.

Vores beslutning om at investere i solceller havde to forbehold. Anlægget måtte ikke skæmme huset, og så skulle købs – og installations processen være nem for os, da både min kone og jeg har en travl hverdag. Begge dele fandt vi hos Wellmore, der i tilgift også har givet os ét af markedets mest effektive anlæg, efter vor opfattelse.

Installationen af vort 10 Kw. anlæg tog kun én arbejdsdag, og det endda inklusive nedgravning af en 25 meter lang kabel gennem gårdpladsen. Virkelig perfekt udført – vi kunne knapt se nogle havde været på besøg.

Cellerne ligger smukt på taget, både pga. af faglig korrekt installation, men også fordi Wellmore anvender de solceller som er sorte helt ud til kanten, og således gør samlingerne usynlige mellem cellerne.

Det har været en rigtig god oplevelse for os at handle hos Wellmore, og igen et bevis på vor vigtigt det er at bruge veletablerede firmaer til de opgaver som kan være kompliceret. Anlægget har kørt perfekt fra dag et.

– Peter, Ny

Vores priser starter ved Kr. 19.500. Du kan vælge at bestille enten gør–det-selv solceller, som du selv monterer, eller bestille færdige pakker, hvor alt er inkluderet. Vælger du den færdige pakke kan du trække arbejdslønnen til håndværkeren fra i skat.

Se hele udvalget af komplette solcelleanlæg

Er du træt af din store elregning og vil du gerne vide mere om solceller og solcelleanlæg, så kontakt os for en uforpligtende snak eller et uforpligtende tilbud.