Prøv vores solcelleberegner

Solcelleanlæg til private

Fra idé til grøn strøm

Beregning og tilbud

Vi beregner dine ønsker og giver dig et supergodt tilbud på det optimale solcelleanlæg  specifikt til dig ud fra dit elforbrug.

Køb

Betal din bestilling kontant eller få finansiering gennem KlimaEnergi via vores gode samarbejdspartnere fra Santander Consumer Bank.

Montering, tilslutning og -melding

Solcellerne monteres af vores specialister, og inverteren tilsluttes af en autoriseret elinstallatør. Og vi klarer alt papirarbejdet ifm. tilmelding af solcelleanlægget.

Grøn strøm

Solcelleanlægget er færdiginstalleret og du kan nu se frem til grøn strøm i dine stikkontakter de næste
mange år.

Nye Solax solcelleanlæg

Solax solcelleanlæggene er ideelle til private husejere og virksomheder, der ønsker at bidrage til en mere bæredygtig fremtid. Få en kraftig energiproduktion kombineret med smarte løsninger til energistyring og fleksibilitet.

Anlæggets medfølgende hybridinverter giver dig mulighed for at maksimere din solcelleydelse.

Som en ekstra bonus med Solax solcelleanlæg kan du også tilkøbe vores KlimaEnergi Smartbox. Enheden overvåger dit energiforbrug og tilpasser automatisk strømfordelingen mellem dit hjem, batterilagring og elnettet, hvilket maksimerer din energieffektivitet.

Vælg en bæredygtig fremtid med vores Solax solcelleanlæg og gør solens kraft til din egen.

Gå til Solax

Oplad elbilen med REN, grøn solcellestrøm

Med en elbil-oplader koblet til dit solcelleanlæg kan du køre på solens energi. Den intelligente oplader lader din elbil med solcellestrøm hver gang solen skinner, imens laderen samtidigt kan indstilles til fortsat at lade din bil, selv hvis solen ikke skulle bidrage. Få det optimale ud af dine solceller samtidigt med, at du skåner miljøet.
Læs mere

Få finansieret dit solcelleanlæg

 • Udtalelser
  og referencer

  Dette 4,5 kWp batterianlæg er monteret i foråret 2021 ved Kim. Efter montage af solcelleanlægget har Kim udtalt:

  ”Jeg er yderst tilfreds med den tekniske sparring fra KlimaEnergi samt hele installationsforløbet af både solceller- og el-teknisk arbejde på huset. Det er vigtigt at vide, at de installationsfolk, som udfører arbejdet på anlægget, har en lang erfaring med montage på/i huse, således skader undgås eller arbejdets kvalitet er dårlig.”
 • Udtalelser
  og referencer

  10 kWp jordmonteret solcelleanlæg fra KlimaEnergi. 36 monokrystallinske paneler monteret på stativ ved en privatkunde i Vorbasse. Anlægget er et eksempel på en god løsning, hvis I ønsker jer grøn energi, men taget ikke lige passer til solceller.
 • Udtalelser
  og referencer

  Dette flotte solcelleanlæg har KlimaEnergis nordjyske montageteam monteret i forsommeren 2021. Anlægget indeholder hele 13 kWp premium-solcellepaneler og 12,75 kWh batterilager. Så kan solen bare komme an ved ved Allan og Niels Christian
 • Udtalelser
  og referencer

  Dette integrerede solcelleanlæg leverede KlimaEnergi i 2020. For at solcelleanlægget ”larmede” mindst muligt, ønskede kunden at de 26 paneler skulle monteres integreret i det glaserede tegltag. Et rigtig godt eksempel på hvor diskret et solcelleanlæg i dag kan være.
 • Udtalelser
  og referencer

  Et eksempel på et vores mest solgte solcelleanlæg, ”Danmarksanlægget”, på 6,6 kWp og med 6,5 kWh kompakt batterilager. Dette anlæg er monteret i foråret 2021 ved Dennis, der er godt tilfreds med resultatet og samarbejdet KlimaEnergi, hvortil han udtaler, at "det har været en super oplevelse fra start til slut".
 • Udtalelser
  og referencer

  12 kWp solcelleanlæg monteret i Egtvedområdet. Her har vi monteret de 66 tyndfilmspaneler øst/vest-vendt. Fordelen ved øst/vest-montagen er, at solcellernes strømproduktion strækkes over flere timer, hvilket bidrager til at øge kundens egetforbrug.
 • Udtalelser
  og referencer

  I forbindelse med etablering af et pool område. Gav dette mening at montere et solcelleanlæg. Så der kunne levere noget af det strøm der skulle bruges.

  Her lavede vi et fint anlæg der er lavet med både skyggeoptimerede solceller og som hybrid anlæg med lithium batteri. Dermed kan strømmen gemmes til senere brug, og med batteriet stiger udnyttelsesgraden af solcelleanlægget ganske betragteligt.

 • Udtalelser
  og referencer

  "I foråret 2021 besluttede jeg at anskaffe solceller. Efter at have undersøgt forskellige muligheder endte Jeg med at vælge KlimaEnergi. 
  Min oplevelse var at de svarede grundigt på alle mine spørgsmål og som uddannet stærkstrømsingeniør, så havde jeg rigeligt med spørgsmål inden jeg accepterede tilbuddet. 

  Installationen skete over 2 besøg og begge gange var det dygtige og servicemindede folk som kom ud. Har nu haft mit anlæg i 3 måneder og det har fungeret rigtig fint. Jeg er meget tilfreds med hele forløbet samt ydelsen af anlægget. Kan kun anbefale KlimaEnergi til andre."
 • Udtalelser
  og referencer

  I sommeren 2021 monterede vi dette 5,1 kWp solcelleanlæg med fladt monterede solcellepaneler på tagpap.

  Her var kundens behov grønnere strøm til deres elbil.

 • Udtalelser
  og referencer

  I efteråret 2021 monterede vi i Roskilde dette flotte 6,8 kWp solcelleanlæg med 5,5 Kostal plenticore og 6,4 kWh tilpasset batteri

Solceller til private 

KlimaEnergi har i mere end 15 år været pionere inden for installation af private solcelleanlæg til adskillige danske familier. Vores dedikation til bæredygtig energi og miljøbevidst praksis har ført til over 10.000 vellykkede installationer til dato. Vores ekspertteam står også klar til at guide dig gennem processen og sikre, at du får den optimale løsning. Du kan booke en konsultation med en af vores eksperter og få tilpasset rådgivning om, hvilken type og størrelse solcelleanlæg der passer bedst til dig. Vi byder dig velkommen til fremtiden med grøn energi hos KlimaEnergi.

Dine fordele

Mindsk din CO2-belastning
Spar mange penge på din elregning
Sikr dit hjem til fremtiden
Øg husets værdi med et solcelleanlæg
Gør dig uafhængig og bliv delvist selvforsynende 
Øg din egenforbrugsandel med et batteri
Kontakt os

KlimaEnergi nyhedsbrev

Tilmeld dig nyhedsbrev og få inspiration, tips og tricks til solcelleanlæg. Herunder nye produkter- og teknologier.
* Skal udfyldes
Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

crossmenuarrow-down