Vakum solfanger

KlimaEnergi fører et stort sortiment af de nye højtydende Vakuum solfangere med markedets bedste ydelser til de bedste priser.

Få rådgivning samt uforpligtende tilbud på KlimaEnergi Vakuum solfanger, både som samlede “pakke” løsninger og enkelt dele.

KlimaEnergi kan sammensætte den helt rigtige Vakuum solfanger anlæg til dig og din familie.


Læs mere om Vakum solfanger – klik her >>

Med de UV følsomme Vakum solfanger kan man få solvarme op til 8 måneder om året og spare mange penge på sin varmeregning og samtidig skåne miljøet.

Er du på udkig efter en Vacuumsolfanger?

Så er du kommet til rette side!

Hos KlimaEnergi A/S finder du den den mest effektive fanger på markedet! Eneste fanger med ”LongLife” vacuumrør. På disse rør gives 5 års garanti,

Forventet levetid min. 20 år!!! Et større anlæg kan producere næsten HELE  varmebehovet I en hustand i op til 8 måneder om året!!

Ring 75 55 17 00 og få et uforpligtigende tilbud. Eller kontakt os her >>

En vakuum solfanger er det nyeste indenfor udnyttelse af solenergi. Med en vakuum solfanger sparer du mange penge på din varmeregning; din vakuum solfanger kræver ingen vedligeholdelse og bidrager til at opvarme dit hus året rundt, også på overskyede dage. En vakuum solfanger bruger ikke noget brændstof, udsender ingen Co2 og er derigennem skånsom for miljøet.

KlimaEnergi tilbyder også et bredt sortiment af solcelleanlæg til strømproduktion