Prøv vores solcelleberegner

solceller fra klimaenergi

Vores økonomiske solcelleanlæg med batteri

Se anlæg i vores showroom
Økonomi-solcelleanlægget med batteri er til dig, der bruger mest strøm i aftentimerne og ønsker et solidt solcelleanlæg, der kan dække det mest af dit forbrug. 


Med økonomi-anlægget får du mest mulig solcellestrøm for pengene uden at gå på kompromis med kvaliteten. 
I vores øjne det oplagte solcelleanlæg til de fleste danske husstande.

FORÅRS TILBUD
GØR-DET-SELV
6,48 kWp solcelleanlæg med 6,5 kWh batteri 

I KlimaEnergi har vi allieret os med vores samarbejdspartnere for at sammensætte dette kampagne-solcelleanlæg, der i en begrænset periode sælges til en særligt lav pris. Anlægget på 6,48 kWp er oplagt til den gennemsnitlige danske husstand og prisen til trods, er der bestemt ikke gået på kompromis med kvaliteten.

OBS: Hentes ab lager

Gør det selv pris: 73.900 kr.

Gå til produkt

Kompakt design

Vægthængt og diskret batteriløsning

3,12 kWp solcelleanlæg med kompakt batteri

kr. 63.554,00kr. 84.064,00

Eksklusiv montage

Tilpasset til dig

Modulopbygget batteriløsning til netop dit behov

8,58 kWp solcelleanlæg med tilpasset batteri

kr. 111.098,00kr. 165.527,00

Eksklusiv montage

10,14 kWp solcelleanlæg med tilpasset batteri

kr. 123.748,00kr. 181.239,00

Eksklusiv montage

14,82 kWp solcelleanlæg med tilpasset batteri

kr. 162.248,00kr. 231.270,00

Eksklusiv montage

Oplad elbilen med REN, grøn solcellestrøm

Med en elbil-oplader koblet til dit solcelleanlæg kan du køre på solens energi. Den intelligente oplader lader din elbil med solcellestrøm hver gang solen skinner, imens opladeren samtidigt kan indstilles til fortsat at lade din bil, selv hvis solen ikke skulle bidrage. Få det optimale ud af dine solceller samtidigt med, at du skåner miljøet. Se mere om elbilopladeren her.
Se elbilopladeren her

Professionel rådgivning

Inden du beslutter dig for at købe en solcelleanlæg, er det en god ide at få kyndig, professionel rådgivning, da der er mange ting at være opmærksom på. Dette gælder eksempelvis størrelsen på solcelleanlægget, der er vigtig for at sikre økonomien i din investering. Det gælder endvidere solcellernes ydeevne, deres virkningsgrad og meget andet.

Hos KlimaEnergi kan du rådføre dig med Danmarks mest erfarne fagfolk, så du sikrer dig, at du får den helt rigtige løsning. Vi yder altid gratis, professionel rådgivning i forbindelse med, at du skal have installeret et solcelleanlæg.
Kontakt os

Få finansieret dit solcelleanlæg

KlimaEnergi All inclusive

Når du køber et solcelleanlæg fra KlimaEnergi og tilvælger montage, er anlægget all inclusive. Det betyder, at alt arbejdet fra de indledende beregninger, til der kommer grøn strøm ud af i dine stikkontakter, er inkluderet i aftalen. Dit solcelleanlæg monteres af vores egne, professionelle montører. Anlægget tilsluttes af autoriserede el-installatører, og alt papirarbejdet, vi må klare for dig, klarer vi for dig. Kort sagt gør KlimaEnergi All Inclusive det nemt at få solceller - intet bøvl og intet bureaukrati kun grøn strøm.

*Bemærk dog at visse elselskaber opkræver et gebyr for tilmelding af solcelleanlæg. Da dette svinger mellem selskaber og faktureres direkte til dig, er dette ikke inkluderet i aftalen.

Modtag tilbud på solcelleanlæg

Kunne du tænke dig at få lavet et tilbud på et solcelleanlæg, er du naturligvis altid mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 75 55 17 00 og få en snak omkring mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige anlæg.
Kontakt os
crossmenuarrow-down