Prøv vores solcelleberegner

solceller fra klimaenergi

Vores EU og Premium solcelleanlæg med batteri

Se anlæg i vores showroom
Premium solcelleanlæggene er til den kræsne kunde, der ønsker de ypperste komponenter, solcelleindustrien kan tilbyde i Europa. Premium-anlægget indeholder derfor nogle af de bedste og højest ydende solcellepaneler fra verdenskendte EU producenter. Samtidig har panelerne i anlæggene altid minimum 25 års ydelses- og mindst 15 års produktgaranti. Derfor er du sikret et 'state of the art' solcelleanlæg, hvis ydelse bliver ved med at imponere.

På disse sider finder du vore EU anlæg med Paneler fra Bisol i Slovenien (High End) og Fronius Invertere fra Østrig og Kostal Invertere fra Tyskland.

EU baserede anlæg

EU baserede anlæg med Paneler fra EU (High End) og Fronius Invertere fra Østrig.

4,5 kWp hybridanlæg med BYD batteri

kr. 129.400,00kr. 166.000,00

Eksklusiv montage

6,75 kWp premiumanlæg med BYD batteri

kr. 142.750,00kr. 210.550,00

Eksklusiv montage

10,5 kWp hybridanlæg med BYD lithiumbatteri

kr. 169.800,00kr. 238.700,00

Eksklusiv montage

Premiumpaneler - høj ydelse og diskret design

Premium-solcelleanlægget adskiller sig ved sine solcellepaneler. Premium-solcellepaneler er fra verdenskendte EU producenter såsom BISOL fra Slovenien, Solitek fra Estland, og Eurena fra Spanien. Disse EU producenter  kombinerer ydelse, design og kvalitet. Panelernes ydelse er op til 430 Watt pr panel, deres design er enten helt sort ELLER Grønt- Teglfarvet og altid uden genskin.  Premiumpanelerne er altså de ypperste paneler på markedet, og med de lange garantier er du er sikret, at panelerne bliver ved med at levere den høje ydelse i rigtig mange år frem.

Professionel rådgivning

Inden du beslutter dig for at købe et solcelleanlæg, er det en god ide at få kyndig, professionel rådgivning omkring valg af type, da der er mange ting at være opmærksom på. Dette gælder eksempelvis solcellernes vægt, så man sikrer sig, at disse ikke har betydning for din boligs tagkonstruktion. Det gælder endvidere solcellernes ydeevne, deres virkningsgrad og meget andet.

Hos KlimaEnergi kan du rådføre dig med Danmarks mest erfarne fagfolk, så du sikrer dig, at du får den helt rigtige løsning. Vi yder altid gratis, professionel rådgivning i forbindelse med, at du skal have installeret et solcelleanlæg.
Kontakt os

Få finansieret dit solcelleanlæg

KlimaEnergi All inclusive

Når du køber et solcelleanlæg fra KlimaEnergi og tilvælger montage, er anlægget all inclusive. Det betyder, at alt arbejdet fra de indledende beregninger, til der kommer grøn strøm ud af i dine stikkontakter, er inkluderet i aftalen. Dit solcelleanlæg monteres af vores egne, professionelle montører. Anlægget tilsluttes af autoriserede el-installatører, og alt papirarbejdet, vi må klare for dig, klarer vi for dig. Kort sagt gør KlimaEnergi All Inclusive det nemt at få solceller - intet bøvl og intet bureaukrati kun grøn strøm.

*Bemærk dog at visse elselskaber opkræver et gebyr for tilmelding af solcelleanlæg. Da dette svinger mellem selskaber og faktureres direkte til dig, er dette ikke inkluderet i aftalen.

Modtag tilbud på solcelleanlæg

Kunne du tænke dig at få lavet et tilbud på et solcelleanlæg, er du naturligvis altid mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 75 55 17 00 og få en snak omkring mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige anlæg.
Kontakt os
crossmenuarrow-down