Prøv vores solcelleberegner

solceller fra klimaenergi

Vores EU og Premium solcelleanlæg med batteri

Se anlæg i vores showroom
Premium-solcelleanlæg er til den kræsne kunde, der ønsker et solcelleanlæg med de ypperste komponenter. Komponenter hvis ydelse og holdbarhed bare bliver ved med at imponere. Premium-anlægget indeholder derfor solcellepaneler fra verdenskendte producenter med op til 30 års ydelsesgaranti og mindst 15 års produktgaranti. 

Premium anlæggene giver dig også mulighed for at tilvælge europæisk-producerede komponenter. 

 

EU-baserede anlæg

Europæisk-baserede solcelleanlæg med paneler fra EU og Fronius Invertere fra Østrig.

Premiumpaneler - høj ydelse og diskret design

Vore EU Premium-solcellepaneler er fra verdenskendte EU producenter såsom Meyer-Burger  fra Tyskland , BISOL PV fra Slovenien, Solitek fra Estland, og Eurena fra Spanien. Disse EU producenter  kombinerer ydelse, design og kvalitet. Panelernes ydelse er op til 430 Watt pr panel, deres design er enten helt sort ELLER Grønt- Teglfarvet og altid uden genskin.  Premiumpanelerne er altså de ypperste paneler på markedet, og med de lange garantier er du er sikret, at panelerne bliver ved med at levere den høje ydelse i rigtig mange år frem.

Professionel rådgivning

Inden du beslutter dig for at investere i et solcelleanlæg, er det en rigtig god ide at få kyndig, professionel rådgivning omkring valg af type, da der er mange ting at være opmærksom på.

Hos KlimaEnergi A/S kan du rådføre dig med Danmarks mest erfarne fagfolk, så du sikrer dig, at du får den helt rigtige løsning. Vi yder altid gratis, professionel rådgivning i forbindelse med, at du skal have installeret et solcelleanlæg.
Kontakt os

Få finansieret dit solcelleanlæg

KlimaEnergi All inclusive

Når du køber et solcelleanlæg fra KlimaEnergi og tilvælger montage, er anlægget all inclusive. Det betyder, at alt arbejdet fra de indledende beregninger, til der kommer grøn strøm ud af i dine stikkontakter, er inkluderet i aftalen. Dit solcelleanlæg monteres af vores egne, professionelle montører. Anlægget tilsluttes af autoriserede el-installatører, og alt papirarbejdet, vi må klare for dig, klarer vi for dig. Kort sagt gør KlimaEnergi All Inclusive det nemt at få solceller - intet bøvl og intet bureaukrati kun grøn strøm.

*Bemærk dog at visse elselskaber opkræver et gebyr for tilmelding af solcelleanlæg. Da dette svinger mellem selskaber og faktureres direkte til dig, er dette ikke inkluderet i aftalen.

Modtag tilbud på solcelleanlæg

Kunne du tænke dig at få lavet et tilbud på et solcelleanlæg, er du naturligvis altid mere end velkommen til at ringe til os på tlf. 75 76 17 00 og få en snak omkring mulighederne. Vi ser frem til at høre fra dig og til at hjælpe dig med at finde det helt rigtige anlæg.
Kontakt os
Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00

Telefonnummer: 7576 1700

Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down