Prøv vores solcelleberegner

Tilbud

13,2 kWp solcelleanlæg med tilpasset batteri

kr. 164.880,00kr. 199.200,00

Solcelleanlæg med skalerbart batteri, oplagt til dig der har et stort strømforbrug

 • Spar ca. 7670 kg CO2 årligt
 • Gem din strøm til aftenen på batteri fra 7,7 kWh
 • Producer ca. 13.200 kWh strøm årligt
 • 60 m2 solcellepaneler
 • Prisoptimeret for kortest tilbagebetalingstid

Kontakt os

Bliv ringet op eller kontakt os for yderligere information om dette produkt.

Se finansiering af solcelleanlæg

 

Beskrivelse

Dette solcelleanlæg er i vores øjne oplagt til en hustand med et meget stort strømforbrug, der ønsker at dække mest muligt af det med grøn solcellestrøm. Med 33 standard-solcellepaneler, slidstærk Growatt hybridinverter samt et skalerbart lithiumbatteri fra 7,7 kWh får du et særdeles økonomisk solcelleanlæg, der forventeligt vil gøre dig selvforsynende med solcellestrøm i en stor del af året. Yderligere er anlæggets komponenter af høj kvalitet og optimeret for at give dig mest mulig solcelleanlæg for pengene. Anlægget er det rette valg til dig, der ønsker et stort kvalitetsanlæg med en kort tilbagebetalingstid. 

Anlægget indeholder 

 • 33 stk. standard-solcellepaneler 
 • Growatt 10 kW SPH hybridinverter (trefaset) - Se datablad
 • Fra 3 stk. Growatt 2,56 kWh high voltage batterimoduler - Se datablad
 • Kabler, stik og beslag til montering

Garanti

 • 5 års produktgaranti på inverter (kan forlænges til 10 år)
 • 10 års produktgaranti på batteri
 • 10 års produktgaranti på solcellepaneler
 • 25 års ydelsesgaranti på solcellepaneler
 • 10 års produktgaranti montagesystem

Montage

Hvis du køber dit solcelleanlæg inklusive montage, er alt arbejdet fra beregning til endelig tilslutning af anlægget inkluderet. Solcelleanlægget monteres af vore professionelle montører og tilsluttes altid af en autoriseret el-installatør. Derudover klarer vi alt papirarbejdet ved anlægget for dig herunder ansøgning, tilmelding og færdigmelding ved elselskab og energistyrelsen. Kort sagt er solcelleanlæg med montage fra KlimaEnergi altså All Inclusive, så du trygt kan glæde dig til at få grøn strøm i dine stikkontakter*. 

Standard-montagebetingelser: 

 • Max 35 grader taghældning
 • 1 samlet tagflade
 • Max 2,5 m til tagfod
 • Max 10 m til inverter
 • Inklusiv standard tilslutning i el-tavle

*Visse elselskaber opkræver et tilmeldings-/ sagsbehandlingsgebyr ved tilmelding af solcelleanlægget. Da dette varierer mellem selskaberne og faktureres direkte til dig som kunde, er dette gebyr ikke inkluderet i montagen. 

Solcellepaneler

Standard-solcellepaneler, All Black eller Premium?

Standard-solcellepanelerne indgår som standard i vores almindelige solcelleanlæg og økonomi-solcelleanlæggene med batteri. Standardpanelerne er effektive, prisoptimerede solcellepaneler med sorte celler, hvid baggrund og en kant i aluminium. Panelernes hvide baggrund hjælper bl.a. med at køle panelerne, hvilket øger panelernes effektivitet. Standardpanelerne er det rette valg til dig, der ønsker kvalitet og flest mulige Watt for pengene.

I alle solcelleanlæg har du dog også muligheden for at opgradere til enten All Black eller premiumpaneler. All Black panelerne har samme garanti og ydelse som standardpanelerne men skiller sig ud ved deres diskrete design med både sort baggrund og sort kant. Disse paneler er et oplagt valg til dig, der ønsker et mere æstetisk solcelleanlæg. Slutteligt kan du også vælge at opgradere til et premiumsolcelleanlæg med de ypperste solcellepaneler, vi har at tilbyde. Disse er ofte fra de verdenskendte og helt store solcelleproducenter som LG Solar, Hyundai eller Winaico. Premiumpanelerne har et diskret sort design, særligt høje ydelser og en fabriksgaranti på hele 25 år. Kontakt os og hør mere om All Black og premiumpanelerne. 

Batterier

Hvorfor vælge et solcelleanlæg med batterilager?

Med et solcelleanlæg med tilkoblet batteri får du mulighed for at udnytte strøm fra dit solcelleanlæg døgnet rundt. De skalerbare batterimoduler oplades om dagen, når solcelleanlægget producerer mere strøm, end din husstand kan nå at forbruge. Herefter anvender du den “opsparede” strøm, når solen er gået ned i aften- og nattetimerne. Dette giver mulighed for et særligt højt egetforbrug af solcellestrømmen, hvilket giver dig en betydeligt forbedret anlægsøkonomi. Med en fabriksgaranti på 10 år og en levetid på over 6000 dybdeafladninger vil batterilageret forventeligt holde i op til +20 år.

Skalerbart batteri tilpasset dig

Med Growatts skalerbare batterimoduler, kan du tilpasse dit solcelleanlægs batterilager til dit strømforbrug. Hvert modul giver dig 2,56 kWh batterilager til din solcellestrøm, og du kan stable fra 3 og op til 10 moduler på hinanden. Med Growatts modulopbyggede batterilager kan du derfor tilpasse din batterikapacitet fra 7,7 kWh helt op til 25,6 kWh. Med batterierne kan du også købe et batterilager nu og eventuelt øge det senere, hvis dit strømforbrug skulle ændre sig.

Batterierne er et oplagt valg til dig, der ønsker et kvalitetssikret, fleksibelt batterilager.

Få finansieret dit solcelleanlæg

Relaterede varer

Besøg os

Åbningstider
Hovedtelefonen:
Mandag – torsdag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-16.00
Fredag har hovedtelefonen åbent fra kl. 07.00-14.00
Telefonnummer: 7576 1700Showroom:
Drop in mandag - torsdag: kl. 08.00-15.30
Drop in fredag: kl. 08.00-13.00

Booking mandag – torsdag: kl. 08.00-16.00
Booking fredag: kl. 08.00-16.00

CVR: 36 49 99 23

crossmenuarrow-down