Vedvarende energi

Vedvarende energi

Med Vedvarende energiprodukter fra KlimaEnergi kan man sikre sig billig og effektiv energi fra naturens vedvarende energikilder

På den måde siker man sig fornuftig og besparende energi med mindst mulig belastning af miljø og økonomi

Blandt KlimaEnergis vedvarende energi produkter kan der nævnes:

Varmepumper >> Solvarme >> Solceller >>

Vedvarende energi defineres af ordet vedvarende; det dækker energiformer, som ikke kun findes i en begrænset mængde, og som vi ikke kan bruge op. Her kan f.eks. nævnes biobrændsel, vindenergi og solenergi. Vedvarende energi er at foretrække frem for traditionelle fossile energikilder, fordi den er C02 neutral og ikke leder drivgasser ud i atmosfæren. Den bidrager således ikke til den globale opvarmning.

I Danmark har vi i en årrække brugt meget vindenergi, og det er stadig den mest brugte vedvarende energikilde i landet. Solenergi er imidlertid begyndt at vinde indpas, og det er her, at man som privat husejer kan være med.

Du kan næppe få sat en vindmølle op i din have, men du kan få installeret et solfangeranlæg på dit tag, som opfanger solenergien og gør det muligt for dig at udnytte den vedvarende energi.

Med et vakuumsolfangeranlæg fra KlimaEnergi får du den optimale udnyttelse af solenergien, og du gør dit i kampen mod den globale opvarmning.

Spar 40% af dine varmeudgifter – få et solvarmeanlæg!

KlimaEnergi har 300 VVS firmaer i hele landet tilknyttet. Så det er nemt – du bestiller dit solvarmeanlæg hos os og så formidler vi kontakten til en autoriseret VVS’er hvor der kan aftales montering osv!.

Og så er vores priser yderst konkurrencedygtige!

Ring på 75 55 17 00 og få et uforpligtigende tilbud